A mai modern divat ruhatervezői szinte nem ismernek határokat leleményességben. Nem mindennapi viselet az a ruha melyekre különböző számokat festettek díszítésként. Ez elsősorban a női ruhákra lehet jellemző.

Ha valaki ilyen öltözékben ül a gépkocsijába és kimegy a közúti forgalomba, ha nem is nagy, de egy kisebb feltűnést mindenképpen kelt, ha egy piros lámpánál vagy forgalmi okok miatt több autó megáll egymás közelében.

Már csak azért is, mert egyes vezetők megpróbálhatják a számokat összeadni, vagy valamilyen logikát keresni azokban, pedig valószínű, hogy semmi rendszer nincs ezekben a díszítésekben.

A számokat különböző színben lehet felfesteni a ruhákra. Ez teljes egészében a tervezőre van bízva. Valószínű, hogy a legnépszerűbb színek dominálnak majd, mert általános helyzetekben így tetszik igazán a ruha költemény.

A hölgyek rendkívüli hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szép és feltűnő ruhákat viseljenek a köznapi élet valamennyi területén, természetesen beleértve a gépkocsival való közlekedést is.

Mindezek ellenére, vagy éppen ezért, sokkal fontosabb szempont a forgalomban való részvétel teljes biztonsága és ezt a körültekintő figyelem mellett a ruházat is hivatott elősegíteni minden esetben.