A főzés egy olyan ténykedés, melyet sok férfi szívesebben végez, mint a nők. A főszakácsok ezért szinte mindig az erősebbik nemből kerülnek ki. A fejükön hosszú süveg mutatja ténykedésük lényegét, előttük kötény, egyszóval igazi főszakács szerelésben dolgoznak.

Az élet úgy hozza, hogy a mester kap egy telefont, miszerint haladéktalanul egy bizonyos helyre kell mennie, mert ott komoly baj történt és nélkülözhetetlen a személye, bizonyos okok miatt.

Átöltözni már egyáltalán nincs idő, ezért úgy ahogy van, bevágja magát az autójába és elindul a célja felé. A süvegét sem veszi le, bár kissé kényelmetlenül feszeng a volán mögött, de annyira ideges, hogy ez eszébe sem jut. Kissé furán fest a vezetőülésben.

Ha egy piros lámpánál, vagy bármely forgalmi ok miatt meg kell állnia, bizony megbámulja a közlekedésben résztvevő többi autóvezető.

Lényegében elég feltűnő jelenség, de nem annyira, hogy teljes mértékben elvonja mindenki figyelmét. Attól tehát nem kell tartani, hogy ennek okán baleset okoznának.

Azonban, ha nem teljes kényelemben és nyugodt lelkiállapotban vezet, sokkal inkább veszélybe sodorhatja magát, sőt másokat is. Természetesen első a biztonság.