Ha valaki nagy drukkere egy csapatnak, egy mérkőzés előtt hajlamos beöltözni a kedvenc csapat szurkolói ruházatába, sőt sok esetben szinte jelmeznek is tekinthetjük ezt az érdekes öltözéket.

A diósgyőri csapat közönségének egy része hajlamos erre és a ferencvárosi tábor sem marad el mögöttük.

Megeshet, hogy a két csapat miskolci mérkőzése után egy helyi beöltözött hazai szurkoló autóval indul hazafelé és egy piros lámpánál megállva azt tapasztalja, hogy közvetlenül mellette az ellenfél táborának tagjai ülnek egy autóban négyen.

Ismerve a Fradi kemény magjait, még az sincs kizárva, hogy kiugranak a kocsiból és nekiesnek a magányos diósgyőrinek.

Nem tehet mást, mint körbezárja az ajtókat és imádkozik, hogy ne kerüljön sor cirkuszra. Sokszor előfordult már a múltban, hogy hasonló helyzetben a fradistákat a bezárt kocsiajtók sem tudták megakadályozni vandálságukban.

Az adhat reményt a balhé elkerülésére, ha mögöttük többen állnak gépkocsival és a forgalom feltartása nagyobb problémát váltana ki. Ez talán meggátolhatja a Fradistákat abban, hogy kellemetlen lépésekre szánják el magukat.

Ha ez a találkozás azért jön létre, mert a miskolci drukker autója elromlik és ezért kényszerül megállásra, abba jobb bele sem gondolnunk.