A divattervezők kifogyhatatlanok az ötletekből, elsősorban a női ruhák tekintetében. Érdekes díszítés a hölgyek ruházatán a labdák mintázata. Átlagos játékszerek, kézi, vizilabdák és kosárlabdák az ékességi ezeknek az öltözékeknek, de megtalálható rajtuk a strandlabda is, többféle színben.

Ha egy nő beül az autójába ebben az öltözékben és behajt a forgalomba, menet közben nem is tűnik fel szinte senkinek, hogy mit visel. Ha azonban egy piros lámpánál, vagy éppen bármely forgalmi akadály miatt megáll mellette több gépkocsi is, már mindjárt feltűnőbb lesz a dolog.

Akad majd, aki kevésbé, de lesz, aki nagyon fog csodálkozni. Mindaddig amig nem terelődik el más vezetők figyelme a forgalomról és marad a biztonságos vezetés, nem történhet baj.

Akkor kezdődhetnek a problémák, ha valaki hosszú ideig bámulja a nem mindennapi ruházatot és közben megindul a forgalommal együtt, szinte már ösztönszerűen.

Tudjuk, hogy ennél sokkal feltűnőbb dolgok is szokták zavarni az autósokat, de azért ezt a dolgot sem volna szabad félvállról venni.

Természetesen mindenkinek joga van egy különleges öltözékhez bármilyen élethelyzetben és ez alól nem kivétel igazából az autóvezetés sem.