A ruhatervezők fantáziája rendkívül dús. Olyan darabokat dobnak a piacra, hogy sokan meglepődnek. Talán nem is kelt olyan nagy feltűnést, ha valaki nemzeti színű zászlókkal díszített ruházatban tartózkodik valahol.

Ha hirtelen gépkocsiba kell ülni, természetesen nem öltözik át az illető, hanem beül és megy a célja felé. Ha forgalmi okból, vagy piros lámpánál meg kell állnia a kocsival, több autó is megállhat mellette és azok vezetői csodálkozva tekinthetnek a ruhájára.

Előfordulhat, hogy valaki a csodálkozás helyett inkább elkezdi kitalálni az országok nevét, melynek zászlait látja a vezető ruháján. Ebben az esetben még agytornának is beillik ez a helyzet.

Persze a legtöbb autósból inkább csodálkozást vált ki ez az állapot. Néhányan azt gondolják, hogy sokan jó dolgukban már azt sem tudják, mit csinálnak, vagy éppen feltűnési viszketegségben szenvednek. Elképzelhető, hogy ennek van is valóságalapja.

Nagyon sokan inkább az átlagosat, vagy még inkább az egyszerűséget szeretik mindenben. Nekik ez a ruházat feltűnően szokatlan lehet.

Azért reméljük, hogy annyira senki figyelmét nem vonja majd el a nemzeti zászlókkal díszített ruházat, hogy emiatt balesetveszélyes helyzet alakuljon ki.