A divattervezők nagyon sokoldalúan gondolkodnak, és mindig tudnak új ruhakölteménnyel előállni. Ilyen a csillagokkal díszített ruházat, mely természetesen csak női ruhák esetében alkalmazható.

A hölgyek kedvelik a különlegességeket és az öltözködés előkelő helyet tölt be az életükben.

A csillagok több színből állhatnak a ruhákon, melyben egy asszony beszáll az autójába és besorol a forgalomba.

Az öltözék elegáns, bár kissé elüt a megszokottól. Ha egy piros lámpánál, vagy forgalmi okokból autójával megállni kényszerül a hölgy, a többi autós megcsodálhatja ruházatát. Néhányan kicsit csodálkozva, páran pedig elgondolkodnak a részletekről. Nevezetesen arról, hogy a fehér csillagok az amerikai zászlón találhatóak, míg a vörös, a kommunista országok zászlaira van felfestve.

Ha csak ilyesmin gondolkodik a többi jármű vezetője, ez nem vonja el annyira a figyelmüket, hogy balesetveszélyes helyzetbe kerüljenek.

Több színt is megtalálhatunk a csillagok között. Az a lényeg, hogy a díszítés a legszebb legyen, ezáltal pedig a ruha sikerrel vizsgázzon a hölgyek körében és jól álljon viselőjén.

Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a ruha könnyen eladható lesz és üzleti szempontból is kiemelkedő sikert fog aratni.