A zsokék természetesen szeretik a lovakat, részben munkaeszközként is használják. Előfordulhat, hogy egyikük olyan ruhában lovagol, melyek lovakkal vannak díszítve.

Amikor a zsoké végez a futamával, vezeti a lovát az istállóba, hogy gondját viselje. Ekkor kap egy üzenetet, hogy azonnal indulnia kell egy bizonyos helyre, ahol olyan baj történt, ami őt nélkülözhetetlenné teszi.

Átöltözni már nem marad idő, ezért azonnal beugrik a kocsijába és elhajt a célja felé. Amíg a kocsi mozgásban van, addig nem feltűnő a ruházata, ha viszont forgalmi okból vagy egy piros lámpánál meg kell állni, abban az esetben már alaposan megbámulhatják a mellette leálló gépkocsik vezetői.

Nincs is ezzel baj mindaddig, amíg el nem indul újra a forgalom. Ezt követően sincs probléma, ha mindenki figyelme az útra terelődik és megfelelően közlekednek a forgalomba, abbahagyva a csodálkozást a fura öltözetű zsokét illetően.

Természetesen mindenkor első a forgalom teljes biztonsága, a magas fokú figyelem. Sajnos még így is nagyon sok a közúti baleset, bár ezeket szinte minden esetben figyelmetlenség előzi meg.

Sajnos előfordul az is, hogy menet közben rosszul lesz a vezető.