Sok hajléktalan él manapság az utcákon és nem csak a filmekben láthatunk furcsa jeleneteket, hanem a való élet is produkál olyan helyzeteket, ami nem mondható mindennapinak.

Egy rongyos, büdös, elhanyagolt ruhában élő hajléktalan tengeti napjait és egyszer csak érdekes helyzetbe kerül. Ahogy járkál az utcán, egy park mellett talál egy autót, aminek az ajtaja láthatóan nyitva van.

Odamegy, meggyőződik róla, hogy a kocsit tényleg nem zárták le és így ellopható. A hajléktalan tud autót vezetni, mert amikor még rendes életet élt, megszerezte a jogosítványt. Beül és elindul a gépkocsival.

A forgalomban megtett útja során különböző helyzetekbe keveredik. Csúcsforgalomban való megállás esetén a közlekedés más résztvevői szemrevételezhetik ruházatát.

Természetesen a döbbenet lesz az első reakció. Minden bizonnyal lesz olyan is, aki a rendőrséget hívja majd, mert gyanakszik arra, hogy gépkocsi lopás esetével állnak szemben.

Lesz, aki csak csodálkozni fog ezen a ruházaton, egy jó állapotban lévő, viszonylag fiatal gépkocsi belsejében.

Olyan is lehet, aki arra gondol, hogy az egész egy megrendezett jelenet. Például forgatnak egy filmet és ebből adódik ez az érdekes helyzet.