A divattervezők mindig új és meglepő ötletekkel állnak elő. Ilyen az a ruha is, melyet különböző gyümölcsök díszítenek. Alma, körte, megy, barack és több más egyéb ízletes gyümölcs képe is megtalálható ezeken a ruhakölteményeken.

Ha valaki ilyesmiben tartózkodik otthon és hirtelen el kell mennie egy bizonyos helyre, nem foglalkozik azzal, hogy az öltözéke kissé furcsa, hanem azonnal beül az autójába és elrobog célja felé.

Amíg a kocsival hajt, nem kelti fel senki figyelmét, azonban ha forgalmi okok miatt, vagy egy pirosat jelző közlekedési lámpa miatt meg kell állni és más gépjárművek is megállnak mellette, már sokkal feltűnőbb a dolog és joggal váltja ki a többi autós csodálkozását.

Persze akad, aki már semmin sem lepődik meg manapság. Ők elhajtanak minden további nélkül, akad azonban, aki ott felejti a szemét és néhány másodperc múlva a mögöttük álló gépjármű dudáját hallhatják, hogy ideje lenne elindulni, mert lassan megérik a zöld.

A gyümölcsök látványa nem kellemetlen az élet egyik területén sem. A meglepetés már más kérdés. Itt az a leglényegesebb, hogy a forgalom biztonsága ne szenvedjen csorbát.