Autóvezetés hangjegyekkel mintázott ruhában.

A tervezők nagyon sokféle ruhakölteménnyel árasztják el a hölgyek, sőt a férfiak körét is. Ezek közül kiemelhetjük a hangjegyekkel díszített ruházatot.

Amikor gépkocsiba kell ülni, nincs mindig idő átöltözni, vagy nyomatékosan átgondolni ruházatunk külsejét, jellegét. Ebben az esetben pedig nem is jelenthet bajt autóba ülni és elvezetni egy bizonyos helyre.

A közlekedés más résztvevői szemében úgy tűnhet, hogy egy rendkívül zenekedvelő vagy éppen zeneszerző ül a volánnál. Ha egy piros lámpánál megállva találkoznak ilyennel, akkor még inkább van lehetőségük a pontos megfigyelésre. Persze, elképzelhető, hogy a zeneszeretetnek ehhez az egészhez nincs semmi köze.

A hangjegyeket külön, vagy a rögzítő vonalakkal együtt is alkalmazhatják az élelmes divattervezők. Minél bonyolultabb, annál jobban felkeltheti a vásárlók figyelmét.

A hölgyek jobban szeretik a különlegesen feltűnő ruhákat, mint az urak, kevés kivételtől eltekintve.

Azt biztosan állíthatjuk, hogy a hangjegyekkel díszített ruhakreációhoz különleges fantáziára van szükség és ezt a hozzáértő vásárlók egy bizonyos része értékeli is. Másrészt viszont lehet sok olyan is, aki nevet az egészen és azt mondja rá, hogy butaság. Ez, elsősorban nézőpont kérdése.