A divattervezők fantáziája szinte nem ismer határokat. Ebben a szakmában ez elfogadott és bizonyos mértékben indokolt is.

Híres színészek arcképeit sokan szívesen nézik, ezért ezeket női ruhákra is nyomtatták. Ebben az öltözékben egy hölgynek be kell ülnie a kocsijába és gyorsan el kell hajtani egy bizonyos helyre. Átöltözni már nem marad idő.

Amíg a forgalomban közlekedik átlagos sebességgel, addig senki sem figyel fel erre a különleges ruházatra, amint azonban forgalmi okok miatt, vagy éppen egy piros lámpánál meg kell állni, már más lesz a helyzet.

Sokan érdekesnek találják, a forgalom többi résztvevői közül, hogy éppen egy autóvezető hölgy ruháján látják viszont a televízióból már jól ismert sztárok arcképét.

A KRESZ szabályzata azt mondja ki, hogy nem szabad a vezetők figyelmét elterelni. Ez minden bizonnyal, csak a járművek külső felületén elhelyezett képekre és hasonlókra vonatkozik, tehát ebben az esetben a vezető aligha vonható felelősségre, ha valaki balesetet okoz, mert leköti a ruhán való szemlélődés.

A biztonságos közlekedés érdekében mindent el kell követni, még a szabályok teljes betartásán túl is, amennyiben ez lehetséges.