A divat általában lépést tart a korral, de van, amikor különleges dolgokat találnak ki a tervezők és megoszlik az emberek véleménye ebben az irányban.

Ha valaki szereti a kalandfilmeket, ezen belül is a francia játékfilmeket, az emlékszik a „Fekete tulipán” című előadásra, ami több, mint fél évszázaddal ezelőtt volt látható a mozivásznakon. Alain Delon sokak kedvence volt abban az időben.

Van olyan ruha, ami kizárólag fekete tulipánokkal van díszítve. Ez a hölgyek viselete elsősorban. Férfi ruhára nem igazán lenne alkalmas, legfeljebb póló vagy boxer alsó tekintetében.

Ebben a ruházatban beül valaki az autója volánjához és elindul az úti célja felé. Ebben még nincs semmi különös, azonban ha egy piros lámpánál, vagy forgalmi ok miatt meg kell állnia, már inkább feltűnést kelt és nyugodtan szemre vételezhetik. Kicsit elcsodálkozik majd a közlekedésben résztvevő, többi járművezető.

Ha nem vonja el ez az öltözék annyira más figyelmét, hogy abból balesetveszély legyen, akkor nincs semmi baj, de ha valaki e miatt ütközik egy másik autóval az már komoly problémát jelent, ám reméljük, hogy ilyesmitől nem kell tartanunk.