Bizonyos országokban a rögbi, mint sportág rendkívül népszerű. Érdekes öltözékben játsszák ezt a játékot. Feltűnő válltöméssel, viszonylag különleges ruházatban.

A való élet tud rendkívül különleges helyzeteket produkálni. Ebben az esetben az történik, hogy a játék szünetében az egyik játékos kap egy telefonhívást, miszerint azonnal mennie kell egy bizonyos helyre, mert nagy baj van, ami őt közvetlenül érinti.

Átöltözni már nincs idő, beugrik az autójába és gyorsan elhajt.

Előfordul, hogy menet közben muszáj a kocsival megállni. Ez történhet bármilyen forgalmi okból vagy éppen egy piros lámpánál. Ilyenkor bármennyire siet valaki, nem tud a körülmények ellen semmit tenni.

A többi autós, aki megáll a szóban forgó kocsi mellett, bizony meglepődik, ha meglátja a vezetőt ebben az öltözékben, ami csak bizonyos pályákon számít természetesnek.

Bizonyára többen annyira meglepődnek, hogy hirtelen azt sem tudják, hova nézzenek. Mindaddig azonban nem történik baj, amíg annyira nem vonja el a figyelmet, hogy valaki balesetveszélyes helyzetbe kerüljön.

A KRESZ is azt írja elő, hogy nem szabad elvonni a többi járművezető figyelmét, bár nem valószínű, hogy a rendelkezés meghozatalakor pont ilyen helyzetre gondoltak az illetékesek.